zaterdag 14 maart 2009

Aardappel gevuld met garnalen

Ingredienten :

4 vastkokende aardappelen
6 eetlepels kwark
1 eetlepel tomatenpuree
1 eetlepel whiskey of cognac
1 eetlepel citroensap
200 gram noorse garnalen
1 citroen
1 eetlepel gehakte dille
olijfolie

Bereiding:

Borstel de aardappelen schoon en prik ze hier en daar in met een vork. Bestrijk de aardappelen met olijfolie en zet ze onafgedekt in een ovenschaal gedurende 45 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden. Meng ondertussen de kwark met de tomatenpuree, whiskey, citroensap en de helft van de garnalen. Snijd de garen aardappels open, schep de kwarkvulling erin en verdeel de rest van de garnalen erover. Snijd de citroen in plakjes, snijd deze tot de helft in en zet ze bestrooid met dille op de aardappelvulling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten