donderdag 21 januari 2010

Chinese wok noedels met Five Spice beef en lente-ui

Benodigdheden:

· 1 zak Conimex Wok Noedels (250 g)
· 400 g malse bieflapjes
· 6 lente-uitjes
· 600 g Chinese roerbakgroenten
· Conimex Wok Olie
· 12 el Conimex Woksaus Five Spice
· 0.33 zakje Conimex Kroepoek Saté


Bereiding:

Kook de noedels volgens de aanwijzing op de verpakking. Afgieten en goed laten uitlekken. Snijd het vlees in dunne plakjes. Was en snijd de lente-uitjes in dunne reepjes.

Verhit een hapjespan, voeg een scheutje olie toe en roerbak de groenten 6-7 minuten. Voeg de noedels en 2 el woksaus toe en wok 2 minuten mee.

Verhit ondertussen een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de plakjes vlees ca. 2 minuten. Voeg de rest van de woksaus en de lente-uitjes toe en verwarm 2 minuten.

Verdeel de noedels over 4 borden, schep de five spice beef erop en leg de kroepoek ernaast.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten