zondag 2 mei 2010

Teriyaki Honing worteltjes met Wok Rijst en filetreepjes en bieslook

Benodigdheden:


• 400 g malse runderfiletlapjes
• 2 el Conimex Sojasaus
• 2 uien
• 600 g geschrapte worteltjes
• Conimex Wok Olie
• 2 zakjes Conimex White Long Grain Wok Rijst
• 12 el Conimex Woksaus Teriyaki Honing
• 3 el fijngeknipte bieslook


Bereiding:

Snijd het vlees in dunne reepjes, meng met de sojasaus en voeg naar smaak wat peper toe.

Pel en snijd de uien in halve ringen. Snijd de worteltjes in dunne schuine plakjes.

Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en roerbak de filetreepjes 4 minuten. Voeg de plakjes wortel en de uienringen toe en wok 5 minuten mee. Voeg de rijst en de woksaus toe en warm het geheel goed door.

Verdeel het gerecht over 4 borden of kommen en bestrooi met de bieslook.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten