zondag 15 maart 2009

Bruchette AI Funghi

Ingredienten :

• 150 gram boter
• 600 gram champignons
• 150 gram meel
• 4 dl melk
• 1 dl room
• 1/2 theelepel oregano
• peper
• zout
• 1/2 theelepel bouillon
• 1/2 theelepel peterselie
• geroosterde broodjes


Bereiding:

Laat de boter zachtjes smelten in een pan op een klein vuurtje. Voeg daarna de schijfjes champignons toe. Ongeveer 4 minuten laten bakken. Dan het meel erbij. Laat deze opnemen en voeg de melk, nadat alles goed is opgenomen, toe. Goed roeren en 5 minuten laten opnemen. Met garde verder roeren en langzaam de room, oregano, peper en zout naar smaak, bouillon en peterselie toevoegen. Alles langzaam aan de kook brengen, onder af en toe roeren. Daarna het mengsel op een zacht vuurtje nog tien minuten laten staan. Doe het mengsel op geroosterde broodjes. Direct serveren ter voorkoming dat het brood zacht wordt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten