Benodigdheden:
400 g witte rijst
600 g gebroken sperziebonen
10 el Conimex Woksaus Lemongrass Chili
400 g kipfilet
2 uien
Conimex Wok Olie
3 el fijngehakte peterselie
0.5 zak Conimex Kroepoek Sweet Chili
Bereiding:
Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Afgieten.
Kook de boontjes in kokend water 8 min. Afgieten en mengen met 2 el Conimex Woksaus Lemongrass Chili.
Snijd ondertussen de kipfilet in grote stukken van ca. 4 cm. Pel en snijd de uien in partjes
Verhit een scheutje Conimex Wok Olie in een wok. Roerbak de kip 3 min. Voeg de ui toe en wok nog 4 min. Schep de rest van de Conimex Woksaus Lemongrass Chili en peterselie erdoor en roerbak nog 1 min.
Koopzondag Oosterbeek
12 jaar geleden
Geen opmerkingen:
Een reactie posten