woensdag 11 november 2009

Rode viscurry met peterselienoedels

Benodigdheden:

· 3 grote winterwortels
· 2 uien
· 400 g (wit)visfilet
· 1.5 zak Conimex Wok Noedels (375 g)
· Conimex Wok Olie
· 1 bakje Conimex Kruidenpasta Rode Curry
· 1 pakje Conimex Romige Kokosmelk
· 4 el fijngehakte peterselie
· 4 el Conimex Gebakken Uitjes


Bereiding:


Schil de wortels en snijd ze in plakjes. Kook deze 5 minuten in ruim kokend water. Afgieten.
Pel en snijd de uien in partjes. Snijd de visfilets in gelijke stukjes. Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Afgieten en laten uitlekken.

Verhit ondertussen een scheutje olie in een wok en roerbak hierin de plakjes wortel en de partjes ui 3 minuten. Roerbak dan de kruidenpasta 2 minuten mee. Voeg de stukjes vis en ? van de kokosmelk toe en laat het gerecht op laag vuur 5 minuten pruttelen.

Meng ondertussen de warme noedels met de rest van de kokosmelk en de peterselie en warm goed door.

Verdeel de noedels over 4 grote borden. Schep de viscurry erop en bestrooi met wat gebakken uitjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten