donderdag 9 september 2010

Curry-Kokosballetjes met Atjarrijst en snijboontjes

Benodigdheden:

1 kleine ui
200 g gehakt
1 zakje (80 ml) Conimex Woksaus Curry Kokos
Conimex Wok Olie
300 g gesneden snijboontjes
4 el Conimex Atjar Taugé
1 zakje Conimex White Long Grain Wok Rijst


Bereiding:


Pel en snijd de ui heel fijn.

Meng het gehakt met de ui en 1 el woksaus. Draai er met natte handen kleine balletjes van.

Verhit een hapjespan, voeg een scheutje olie toe en bak de gehaktballetjes in 5 min. rondom goudbruin en gaar.

Verhit ondertussen een wok, voeg een scheutje olie toe en roerbak de snijboontjes 3 min. Voeg de rest van de woksaus en de atjar toe en roerbak 2 min. Schep de rijst erdoor en warm goed door.

Verdeel de atjarrijst en de balletjes over 2 kommen of borden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten