Benodigdheden:
· Conimex Wok Olie
· 300 g kleine geschrapte worteltjes
· 1 tl Conimex Sambal Oelek
· 1 el Conimex Gembersiroop
· 6 lente-uitjes
· 200 g stevige visfilet (bijv. zalm of pangasiusfilet)
· 1 zakje Conimex (kant-en-klare) Wok Noedels
· 1 zakje (80 ml) Conimex Woksaus Kip Curry Kokos
· 2 el fijngehakte koriander
Bereiding:
Verhit een hapjespan, voeg een scheutje olie toe en roerbak hierin de worteltjes 2 minuten. Voeg de sambal, de gembersiroop en een half kopje water toe. Aan de kook laten komen en 6-8 minuten zachtjes laten koken (hoe langer hoe zachter de worteltjes).
Snijd de lente-uitjes in de lengte in smalle repen. Snijd de vis in kleine stukjes.
Verhit ondertussen een wok, voeg een scheutje olie toe en wok hierin de lente-uitjes 1 minuut. Roerbak de stukjes vis 3 minuten mee. Schep de noedels en de woksaus erdoor en verwarm alles 3 minuten.
Verdeel de noedels over 4 diepe borden en schep de worteltjes ernaast. Bestrooi met koriander.
Koopzondag Oosterbeek
12 jaar geleden
Geen opmerkingen:
Een reactie posten