Benodigdheden:
· 1 zak (250 g) Conimex Chinese Eiermie
· 400 g kipfilet
· Conimex Wok Olie
· 800 g Oosterse roerbakgroenten
· 1 zak Conimex Roerbaksaus Ajam Ketjap
· 2 el pinda's
· 2 takjes bladselderij
Bereiding:
Kook de mie volgens de aanwijzing op de verpakking.
Snijd de kip in heel kleine stukjes.
Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de kip ca. 3 minuten. Voeg de groenten toe en wok 5 minuten mee. Voeg de eiermie toe en wok 2 minuten. Voeg de roerbaksaus toe en laat goed warm worden.
Hak de pinda´s grof en de bladselderij fijn.
Verdeel de mie over 4 borden en strooi de selderij en pinda´s erover.
Koopzondag Oosterbeek
12 jaar geleden
Geen opmerkingen:
Een reactie posten