woensdag 15 april 2009

Sambaldrumsticks met kerriesaus

Benodigdheden:


· 1.5 tl Conimex Sambal Badjak
· Conimex Wok Olie
· 4 drumsticks
· 1 zakje Conimex mix voor Kerriesaus
· 800 g Oosterse roerbakgroenten
· 2 zakjes Conimex kant-en-klare witte Wokrijst
· 1 zakje Conimex Kruidenmix voor Nasi
· Conimex Ketjap Manis
· 1 zak Conimex Kroepoek Naturel (lange plakken)




Bereiding:


Verwarm de oven voor op 220 graden Celsius.

Meng de sambal met 0,5 el olie en bestrijk hiermee de drumsticks en leg ze in een braadslede.

Zet de braadslede in de oven en laat de drumsticks in ca. 35 minuten gaar worden.

Maak ondertussen de kerriesaus volgens de aanwijzing op de verpakking.

Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de groenten ca. 5 minuten. Voeg de wokrijst en de kruidenmix direct vanuit de verpakking toe en warm het geheel goed door.

Voeg naar smaak 1-2 el ketjap toe en eventueel ook wat sambal.

Verdeel de nasi over 4 borden. Leg de drumsticks ernaast en schep de kerriesaus erover. Breek de kroepoek doormidden en leg de kroepoek erbij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten