zondag 20 februari 2011

Nasi cashew met ham en snijboontjes

Benodigdheden:

400 g witte rijst
50 g cashewnoten
600 g snijbonen
Conimex Wok Olie
200 g hamblokjes
1 pakje Conimex Mix voor Nasi Speciaal
2 el grofgehakte bladselderij of koriander

Bereiding:

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Afgieten in een vergiet, koud afspoelen en laten uitlekken.

Hak de cashewnoten grof. Snijd de snijbonen in lange smalle reepjes.

Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en roerbak de snijbonen 3 minuten. Voeg de ham toe en wok nog 2 minuten.

Voeg de groentemix uit het pakje en 100 ml water toe en wok nog 5 minuten. Schep de rijst en de kruidenmix uit het pakje erdoor en roerbak nog 3 minuten.

Schep de bladselderij of koriander en de cashewnoten door de nasi en verdeel de nasi over 4 kommen of borden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten