dinsdag 17 maart 2009

Ciabatta met Tomaten en Knoflook

Ingredienten:
Voor 4 Personen:

- 4 rijpe tomaten (ontveld, in stukjes gesneden)- 2 teentjes knoflook (geperst)- sap en geraspte schil van 1 citroen- 1 theelepel bruine basterdsuiker- 2 eetlepels olijfolie- peper en zout- 1 ciabatta brood

Bereidingswijze:

Doe de tomaten, de knoflook, de geraspte citroenschil en de bruine suiker in een kookpot met deksel en verwarm gedurende een 10 minuutjes. Voeg er het citroensap en de olijfolie bij en laat zonder deksel nog eens 10 minuten pruttelen zodat het mengsel wat dikker wordt. Breng op smaak met peper en zout. Snij enkele sneden van het ciabatta brood en toast ze in de broodrooster of onder de grill. Smeer op elke snede ciabatta wat van de saus. Warm opdienen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten