woensdag 11 maart 2009

CARPACCIO VAN GEROOKTE RIBEYE

Ingredienten

600 gram gesneden gerookte ribeye
250 gram geroosterde pijnboompitten
300 gram uitgebakken spekjes
300 gram geschaafde Parmensaanse kaas
Diverse slasoorten
Peper (Zwart)
2 dl mostermayonaise (1 staat tot 4)
Vinaigrette:
2 delen olie
1 deel azijn
Mosterd
Gehakt uitje
Suiker
Peper en zout

Bereiding:

Maak de sla aan met de vinaigrette dressing - Bak de spekjes krokant - Schaaf de Parmezaanse kaas - Bak de pijnboompitten kort - Maak de mosterdmayonaise Uitserveren: - Beleg de koude borden met de plakjes gerookte ribeye (let op niet op de rand van het bord beleggen) - In het midden van het bord op de ribeye een selectie van de slasoorten leggen. (niet teveel) - Daaromheen de pijnboompitten, uitgebakken spekjes en Parmezaanse kaas. - Dress dit met de mosterdmayonaise. - Maal op het laatste moment wat zwarte peper met de molen over het geheel

Geen opmerkingen:

Een reactie posten