Ingredienten
600 gram gesneden gerookte ribeye
250 gram geroosterde pijnboompitten
300 gram uitgebakken spekjes
300 gram geschaafde Parmensaanse kaas
Diverse slasoorten
Peper (Zwart)
2 dl mostermayonaise (1 staat tot 4)
Vinaigrette:
2 delen olie
1 deel azijn
Mosterd
Gehakt uitje
Suiker
Peper en zout
Bereiding:
Maak de sla aan met de vinaigrette dressing - Bak de spekjes krokant - Schaaf de Parmezaanse kaas - Bak de pijnboompitten kort - Maak de mosterdmayonaise Uitserveren: - Beleg de koude borden met de plakjes gerookte ribeye (let op niet op de rand van het bord beleggen) - In het midden van het bord op de ribeye een selectie van de slasoorten leggen. (niet teveel) - Daaromheen de pijnboompitten, uitgebakken spekjes en Parmezaanse kaas. - Dress dit met de mosterdmayonaise. - Maal op het laatste moment wat zwarte peper met de molen over het geheel
Koopzondag Oosterbeek
12 jaar geleden
Geen opmerkingen:
Een reactie posten