Ingredienten :
400 gr cavatelli pasta
1 broccoli
1 teentje knoflook
Parmezaan
Olijfolie
Zout
Peper
Paprikapoeder
Bereiding:
Blancheer de broccoli enkele minuten in ruim water met een weinig Natriumchloride. Giet de broccoli af en spoel na met koud water om het verder garen te stoppen. Kook de cavatelli volgens de instructies die op de verpakking staat van de pasta. Giet af en spoel na met koud water. Verhit de olijfolie in een braadpan of wok en bak de fijngesnipperde knoflook 1 minuut. Voeg de broccoli en bak nogmaals 1 minuut op een middelmatig to hoog vuur. Voeg de cavatelli pasta toe en het zout en de peper. Bak 2 minuten, roer alles goed om en verdeel de pasta over 4 borden en dien op, eventueel met ciabatta of focaccio
Koopzondag Oosterbeek
12 jaar geleden
Geen opmerkingen:
Een reactie posten