vrijdag 29 januari 2010

Ajam Paniki uit de oven met rijst en wokgroenten

Benodigdheden:


• 400 g kipfilet
• Conimex Wok Olie
• 1 bakje Conimex Boemboe Ajam Paniki
• 400 g witte rijst
• 600 g grofgesneden wokgroenten
• 3 el fijngehakte bladselderij
• 4 el dikke yoghurt
• 4 el Conimex Geraspte Kokos


Bereiding:

Verwarm de oven voor op 200ºC. Wrijf de kipfilets in met 1 el olie en bedek ze rondom met de boemboe. Leg de filets in een passende ovenschaal en laat de kip in het midden van de voorverwarmde oven in ca. 20 minuten gaar en goudbruin worden. Halverwege keren.

Kook ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit voeg een scheutje olie in een wok en roerbak hierin de groenten 5-8 minuten. Hoe korter, hoe knapperiger de groenten. Schep de bladselderij erdoor.

Verdeel de warme rijst, de groenten en de ajam paniki over 4 grote borden en schep op elk bord een lepel yoghurt. Bestrooi met wat kokos.

1 opmerking:

  1. Hallo Angela,
    Kwam via JacQie's Fotografie op jou blog terecht......en ben maar gebleven.......wat een heerlijke recepten!!
    Daar zal ik de komende dagen eens verder gaan lezen.

    Hartelijke groet,
    Ger

    BeantwoordenVerwijderen