Benodigdheden:
2 oranje paprika's
3 lente-uitjes
200 g hamlapjes
4 takjes verse basilicum
Conimex Wok Olie
1 zakje Conimex Yellow Long Grain Wok Rijst
1 zakje (80 ml) Conimex Woksaus Sweet & Sour
Bereiding:
Maak de paprika's schoon en snijd in schuine stukjes. Snijd de lente-ui in schuine stukjes en de hamlapjes in reepjes. Haal de basilicumblaadjes van de takjes.
Verhit een wok, voeg een scheutje Conimex Wok Olie toe en roerbak de vleesreepjes 3 min.
Voeg de paprika en de lente-ui toe en roerbak 2 min. mee. Voeg de Conimex Yellow Long Grain Wok Rijst en de Conimex Woksaus Sweet & Sour toe en roerbak 2 min. Schep er op het laatst de blaadjes basilicum door.
Koopzondag Oosterbeek
12 jaar geleden
Geen opmerkingen:
Een reactie posten