zondag 15 maart 2009

Canneloni van kreeft met mascarpone en aardappel

Ingredienten :

5 levende kreeften
350 gram vastkokende aardappelen
300 gram mascarpone
30 gram knorr primerba dragon(dragon op olie)
10 stuks koelverse lasagne bladen
1 liter bernaisesaus

Bereiding:

Kook de kreeften 5 minuten in een courtbouillon. Spoel de kreeften koud en maak ze vervolgens schoon. Snijd het vlees van de scharen in stukjes en halveer de staarten. Zet de karkassen op met wat visfond en kook hier een krachtige coulis van. Snijd de aardappelen in blokjes en blancheer deze kort in gezouten water. Blancheer de lasagnevellen in gezouten water. Meng de gesneden kreeft samen met de aardappelblokjes en de dragon door de mascarpone. Verdeel het mengsel over de lasagnevellen en rol ze op. Regenereer de kreeftenrolletjes en de staarten in de combisteamer. Of 15 minuten in een stoompan. Verwarm de bearnaise saus. Leg de rolletjes in een diep bord samen met de bearnaise saus en de coulis. Serveer er courgettelinten bij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten