woensdag 5 januari 2011

Sambal Goreng snijbonen met rundvleesreepjes en Chinese mie

Benodigdheden:

600 g gesneden snijbonen
3 kleine uitjes
Conimex Wok Olie
1 bakje Conimex Boemboe voor Sambal Goreng
400 g rundvleesreepjes
6 el Conimex Oestersaus
1 zak (250 g) Conimex Chinese Eiermie
1 el grofgehakte cashewnoten

Bereiding:

Kook de snijbonen 2 min. in kokend water. Afgieten en goed laten uitlekken.
Pel en snijd de uitjes elk in 6 partjes.

Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en roerbak de snijbonen 2 min. Voeg de boemboe en 200 ml warm water toe en kook 5-10 min. tot het meeste vocht is verdampt.

Verhit een scheutje olie in een koekenpan en roerbak de uitjes 2 min. Voeg de vleesreepjes toe en wok nog 3 min. Roer de oestersaus erdoor en roerbak nog 1 min.

Kook ondertussen de mie volgens de aanwijzing op de verpakking. Afgieten.
Verdeel de mie, groenten en het vlees over 4 borden. Strooi de noten over de groenten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten