Benodigdheden:
600 g gesneden snijbonen
3 kleine uitjes
Conimex Wok Olie
1 bakje Conimex Boemboe voor Sambal Goreng
400 g rundvleesreepjes
6 el Conimex Oestersaus
1 zak (250 g) Conimex Chinese Eiermie
1 el grofgehakte cashewnoten
Bereiding:
Kook de snijbonen 2 min. in kokend water. Afgieten en goed laten uitlekken.
Pel en snijd de uitjes elk in 6 partjes.
Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en roerbak de snijbonen 2 min. Voeg de boemboe en 200 ml warm water toe en kook 5-10 min. tot het meeste vocht is verdampt.
Verhit een scheutje olie in een koekenpan en roerbak de uitjes 2 min. Voeg de vleesreepjes toe en wok nog 3 min. Roer de oestersaus erdoor en roerbak nog 1 min.
Kook ondertussen de mie volgens de aanwijzing op de verpakking. Afgieten.
Verdeel de mie, groenten en het vlees over 4 borden. Strooi de noten over de groenten.
Koopzondag Oosterbeek
12 jaar geleden
Geen opmerkingen:
Een reactie posten