Ingredienten
Voor de groentegarnituur:
1/2 rode en gele paprika
ca 1/4 komkommer
citroen
1 sjalot
1/2 teentje look
peper en zout
Voor de saus:
2 koffielepels gedroogde dille
1 koffielepel gedroogde dragon
2 koffielepels mosterd
het sap van een 1/2 citroen
peper en zout
10 cl room
Voor de cannelloni:
100 g gekoelde pangasiusfilet
0,5 dl room
1 eiwit
150 g krabvlees
Iets minder dan een half koffielepeltje zout
Peper
8 cannelloni
lenteuitjes
Bereiding
Kuis de paprika's en snijd in blokjes. Was het stukje komkommer en snijd in blokjes. Pel de look en sjalot en snij fijn. Stoof nu even alles in wat olijfolie en kruid met peper en zout en besprenkel met wat citroensap. Laat afkoelen! Voor de saus: Doe al de ingrediënten bij elkaar en zet er de mixer even in. Zet koud weg. Voor de cannelloni: Mix de pangasiusfilet, voeg het eiwit en de room toe. Kruid met peper en zout en duw door een zeef. Meng er nu het krabvlees door. Kook de cannelloni zoals aangegeven op de verpakking en laat ze afkoelen onder koud stromend water. Vul ze met de krabvulling en plaats de rolletjes een 6-tal minuten in een stoomoven en laat afkoelen. Doe nu wat van de groentjes op een bord en schik er een cannelloni op. Giet er wat van de saus over of naast. Bestrooi met fijngesneden lenteuitjes.
Koopzondag Oosterbeek
12 jaar geleden
Geen opmerkingen:
Een reactie posten