zaterdag 14 maart 2009

Zomerse Pastasalade

Ingredienten:
Voor 4 Personen:

- 500g gekleurde farfalle of penne- 1 groene en 1 rode paprika (fijngesneden)- een blikje tonijn- een blikje mais (uitgelekt)- 4 pijpajuintjes (fijngesneden)- 3 eetl mayonaise- een scheutje balsamico-azijn- peper uit de molen- verse basilicum ter garnering

Bereidingswijze:

Kook de pasta in licht gezouten water volgens de verpakking beetgaar. Spoel af onder koud water en laat uitlekken en afkoelen. Laat de tonijn uitdruipen, prak met een vork en meng met de mayonaise. Breng op smaak met peper en een scheut balsamico-azijn. Meng er de afgekoelde pasta door. Voeg de paprika, pijpajuintjes en mais toe en werk af met enkele verse, gescheurde basilicumblaadjes. Overschotjes zijn lekker om de volgende middag mee te nemen naar school of werk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten