Ingredienten:
Voor 4 Personen:
- 1 pak kant-en-klaar bladerdeeg
- 1 ajuin (gesnipperd)
- 2 eetlepels olijfolie
- 200 gram gehakt
- 1 teentje knoflook
- 75 gram gemalen kaas
- peper en zout
- 1 theelepel tijm
- 1 eierdooier
Bereidingswijze:
Verwarm de olijfolie in een pan en fruit hierin de ajuin. Voeg het gehakt toe en bak het rul. Pers hierover het teentje knoflook uit en breng op smaak met peper, zout en tijm. Neem de pan van het vuur en roer er de kaas onder. Verwarm de oven voor op 200 graden. Snij het bladerdeeg in plakjes van 8 op 12 cm. Leg op elk plakje overdwars wat van het gehaktmengsel en rol de plakjes op. Bestrijk ze met wat eigeel en bak ze gedurende 20 minuutjes mooi bruin.
Koopzondag Oosterbeek
12 jaar geleden
Geen opmerkingen:
Een reactie posten