maandag 18 oktober 2010

Gewokte kip Kerrie Madras met yoghurt en seroendeng

Benodigdheden:


400 g pandan rijst
1 pakje Conimex Mix voor Ajam Kerrie Madras
Conimex Wok Olie
500 g kipreepjes
600 g Oosterse roerbakgroenten
4 el yoghurt
4 el Conimex Seroendeng


Bereiding:


Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking.

Meng de marinademix (uit het pakje) met 3 el olie. Voeg de kipkreepjes toe en marineer 5 min.

Verhit een wok. Wok de kipreepjes (zonder olie) 5 min. Voeg de groenten en 2 el seroendeng toe en wok nog 5 min. Roer de sausmix en 300 ml koud water erdoor.

Breng aan de kook en kook 1 minuut op een laag vuur.

Schep de rijst in 4 kommen of diepe borden. Verdeel de kip kerrie madras erover, schep de yoghurt erop en strooi de rest van de seroendeng erover.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten