zaterdag 16 april 2011

Tikka Massala met krieltjes, tomaat en koriander

Benodigdheden:

Conimex Wok Olie
400 g kipkarbonaadjes
800 g geschrapte krielaardappeltjes
1 bakje Conimex Kruidenpasta Tikka Massala
2 dl volle yoghurt
400 g spitskool
3 grote tomaten
3 el fijngehakte koriander

Bereiding:

Verhit een braadpan of wok, voeg een scheutje Conimex Wok Olie toe en bak de kipkarbonaadjes hierin rondom lichtbruin. Voeg de krieltjes toe en bak ze 1 min. mee. Voeg de Conimex Kruidenpasta voor Tikka Massala, 150 ml yoghurt en een flinke scheut heet water toe en laat op een matig vuur ca. 20 min. garen. Schep na 10 minuten garen de spitskool erdoor.

Ontvel ondertussen de tomaten: leg ze 15 tellen in kokend water, spoel ze met koud water af en trek de velletjes eraf. Halveer de tomaten, schep de pitjes eruit en snijd ze in reepjes.
Voeg als de Tikka Massala klaar is de reepjes tomaat toe en warm ze 1 min. mee.
Verdeel de Tikka Massala over 4 kommen of diep borden, schep de rest van de yoghurt erop en strooi de koriander erover.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten