zondag 21 maart 2010

Sajoer boontjes met vis en chinese eiermie

Benodigdheden:


· 400 g snijbonen
· 400 g stevige visfilet
· Conimex Wok Olie
· 1 bakje Conimex Boemboe voor Sajoer Boontjes
· 200 g taugé
· 1 zak Conimex Chinese Eiermie (250 g)
· 3 el fijngehakte peterselie


Bereiding:


Was en snijd de snijbonen in ruitjes. Snijd de vis in blokjes van ca. 4 cm.

Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de snijbonen 5 minuten. Voeg de stukjes vis toe en bak deze voorzichtig 2 minuten mee. Voeg de boemboe en een flinke scheut water toe, laat ca. 5 minuten zachtjes pruttelen. Schep de taugé erdoor en warm 1 minuut mee.

Kook ondertussen de mie volgens de aanwijzing op de verpakking. Afgieten en laten uitlekken. Meng met 1 el olie en naar smaak eventueel wat peper en zout.

Verdeel de mie over 4 grote borden, schep de sajoerboontjes met vis ernaast. Bestrooi met de peterselie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten