woensdag 15 april 2009

Rode Curry kip met broccoli en koriandernoedels

Benodigdheden:

· 400 g kipfilet
· Conimex Wok Olie
· 600 g (kleine) broccoliroosjes
· 1 bakje Conimex Kruidenpasta voor Rode Curry
· 1.5 el Conimex Gembersiroop
· 1 zak (250 g) Conimex Wok Noedels
· 4 el fijngehakte koriander
· 2 el Conimex Ketjap Asin
· 0.5 zak Conimex Kroepoek Naturel


Bereiding:

Snijd de kipfilets elk in 5 stukken.

Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de kip 3 minuten. Wok de broccoliroosjes vervolgens 4 minuten mee.

Roer de kruidenpasta, 1 el gembersiroop en 2 dl water erdoor. Laat het geheel 3-4 minuten op een hoog vuur koken totdat de helft van het vocht verdampt is.

Kook ondertussen de noedels volgens de aanwijzing op de verpakking. Afgieten. Voeg 3 el koriander, 0,5 el gembersiroop en de ketjap toe.

Schep de koriandernoedels en rode curry kip met broccoli op 4 borden. Strooi de rest van de koriander over de curry en leg de kroepoek ernaast.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten