dinsdag 10 maart 2009

Anti-pasti

Ingredienten

12 cherrytomaatjes
1 bakje mozzarella piccolo (125 g)
1 bakje pestodressing (100 g
1 voorgegakken focaccia of ciabatta (brood)
100 g Parmaham
100 g mortadella (vleeswaren)
1 bakje sardinesfilets met olijven (100 g)
1 pot artisjokharten antipasti

Bereiding

Cherrytomaatjes wassen. Mozzarellabolletjes laten uitlekken (als er minder dan 12 bolletjes in bakje zitten dan enkele grote bolletjes halveren). Aan cocktailprikkers elk 1 tomaatje en 1 bolletje mozzarella steken. Spiesjes naast elkaar in kommetje zetten. Pestodressing erover scheppen en ca. 30 minuten laten staan. Bereiden Oven voorverwarmen op 225 °C of gasovenstand 5. Focaccia of ciabatta in 5 à 7 minuten knapperig bruin bakken. Sardines met olijven, artisjokharten en mozzarellaspiesjes op bord leggen. Parmaham, mortadella en in repen gesneden brood ernaast leggen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten