maandag 16 maart 2009

Bruschetta met Tomaat en Mozarella

Ingredienten
Voor 6 Personen:

- 1 stokbrood
- 4 tomaten
- 1 bolletje mozarella
- 10 blaadjes verse basilicum (fijngesneden)
- 3 teentjes knoflook (geperst)
- 1 eetlepel olijfolie
- peper en zout

Bereidingswijze:

Snij het stokbrood in sneetjes van 1.5cm en rooster deze in de broodrooster of onder de grill goudbruin. Ontvel en ontpit de tomaten en snij in kleine blokjes. Doe ze in een kom. Snij de mozarella in kleine blokjes en voeg deze toe aan de tomaten. Roer er de basilicum, knoflook en de olijfolie door en breng op smaak met peper en zout. Verdeel het mengsel over de broodsneetjes en zet deze gedurende 10 minuutjes in een voorverwarmde oven van 220 graden. Warm

Geen opmerkingen:

Een reactie posten