Benodigdheden:
• 400 g witte rijst
• 400 g hamlappen
• Conimex Wok Olie
• 1 zak Conimex Roerbaksaus Babi Pangang
• 600 g grofgesneden roerbakgroenten
• 2 el Conimex Geraspte Kokos
• Conimex ketjap Asin
• 4 el Conimex Atjar Tjampoer
Bereiding:
Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking.
Snijd de hamlappen in dunne lange reepjes.
Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de vleesreepjes ca. 5 minuten. Voeg de roerbaksaus toe en verwarm 5 minuten.
Verhit ondertussen een hapjespan, voeg een scheutje olie toe en roerbak de groenten 6-7 minuten. Voeg de rijst, de kokos en een klein scheutje ketjap toe en wok 2 minuten mee.
Verdeel de rijst over 3 of 4 borden, schep de babi pangang erop en de atjar ernaast.
Koopzondag Oosterbeek
12 jaar geleden
Geen opmerkingen:
Een reactie posten