Ingredienten
2 rijpe avocado's 3 eetlepels citroensap
2 theelepels mosterd
2 eetlepels zure room
snufje zout
250 gram grote gamba's (gekookt)
1 gepeld sjalotje,geraspt
2 ontvelde tomaten,in kleine stukjes
1 theelepel tabasco
Bereiding
Snijd de avocado in de lengte tot aan de pit door.draai de helften van elkaar en verwijder de pit.Schep het vruchtvlees uit de schillen.Bestrijk de binnenkant van 4 avocadoschillen met 1 eetlepel citroensap om verkleuring te voorkomen.gooi de rest van de schillen weg.Pureer of prak het vruchtvlees van de avocado's.Roer de mosterd,2 eetlepels citroensap,de zure room en een snufje zout door het vruchtvlees.Schep de garnalen,de geraspte sjalot,de stukjes tomaat en tabasco door elkaar.Vul de 4 avocadoschillen met het garnalenmengsel.Schep op elk bord een bergje van de avocadomousse en leg het garnalenbootje ernaast.
Koopzondag Oosterbeek
12 jaar geleden
Geen opmerkingen:
Een reactie posten