Ingredienten:
Voor 6 Personen:- bakvorm van 24 cm- 10 eetl maisolie- 10 eetl suiker- 10 eetl zelfrijzende bloem- 3 eieren- 2 tot 3 appels (geschild, in schijfjes)- parelsuiker- amandelschilfers- 2 tot 3 eetl abrikozenconfituur
Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 190 graden. Mix de olie, suiker en ganse eieren tot een gladde massa. Meng de bloem door het beslag. Bekleed de taartvorm met bakpapier en giet er het beslag in. Leg er de appelschijfjes op en bestrooi met parelsuiker en amandelschilfers. Bak de appeltaart gedurende 35 minuten op 190 graden. Neem de taart uit de oven, besmeer met de confituur en laat op een rooster afkoelen. Recept ingezonden door Josee.
Koopzondag Oosterbeek
12 jaar geleden
Geen opmerkingen:
Een reactie posten