woensdag 15 april 2009

Gewokte knoflook-koriander vis met worteltjes

Benodigdheden:


· 400 g witte rijst
· 500 g worteltjes
· 6 lente-uitjes
· 400 g stevige witte visfilet (bijv. pangasius of tilapia)
· Conimex Wok Olie
· 10 el Conimex Woksaus Knoflook Koriander
· 1 zak Conimex Kroepoek Naturel



Bereiding:


Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking.

Maak de worteltjes schoon en snijd in dunne schuine plakjes. Snijd de lente-uitjes in stukjes. Snijd de visfilet in blokjes van ca. 3 cm.

Verhit een wok, voeg een flinke scheut olie toe en bak hierin ca. 4 minuten voorzichtig de blokjes vis goudbruin. Haal ze uit de wok en laat ze goed uitlekken.

Roerbak in de wok de worteltjes 5 minuten. Voeg de lente-ui toe en wok 2 minuten mee.

Voeg de woksaus toe aan de worteltjes. Goed omscheppen en goed doorwarmen. Schep voorzichtig de visblokjes erdoor.

Verdeel de warme rijst over 4 diepe borden, schep de vis en groenten erover. Geef de
kroepoek er apart bij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten