Benodigdheden:
• 400 g witte rijst
• 400 g broccoli
• 200 g shii-takes
• Conimex Wok Olie
• 400 g gehakt
• 10 el Conimex Woksaus Teriyaki Honing
• 0.33 zakje Conimex Kroepoek Cassave
• 3 el fijngehakte koriander
Bereiding:
Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Was en snijd ondertussen de broccoli in kleine roosjes. Halveer de shii-takes.
Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en roerbak het gehakt 2 minuten. Voeg de broccoli toe en roerbak deze 5 minuten mee. Voeg de shii-takes toe en bak 2 minuten mee.
Schep de woksaus erdoor en goed doorwarmen. Verdeel de warme rijst over 4 grote borden, schep het teriyaki-gehakt met groente ernaast en bestrooi met wat kroepoek en koriander.
Koopzondag Oosterbeek
12 jaar geleden
Geen opmerkingen:
Een reactie posten