vrijdag 29 januari 2010

Gewokt Teriyakigehakt met broccoli en shii-takes

Benodigdheden:


• 400 g witte rijst
• 400 g broccoli
• 200 g shii-takes
• Conimex Wok Olie
• 400 g gehakt
• 10 el Conimex Woksaus Teriyaki Honing
• 0.33 zakje Conimex Kroepoek Cassave
• 3 el fijngehakte koriander


Bereiding:

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Was en snijd ondertussen de broccoli in kleine roosjes. Halveer de shii-takes.

Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en roerbak het gehakt 2 minuten. Voeg de broccoli toe en roerbak deze 5 minuten mee. Voeg de shii-takes toe en bak 2 minuten mee.

Schep de woksaus erdoor en goed doorwarmen. Verdeel de warme rijst over 4 grote borden, schep het teriyaki-gehakt met groente ernaast en bestrooi met wat kroepoek en koriander.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten