Benodigdheden:
Conimex Wok Olie
400 g wokgroenten met paddenstoelen
1 zakje Conimex (kant-en-klare) Wok Noedels
3 el limoensap
1 zakje (80 ml) Conimex Woksaus Beef Teryaki
150 g dungesneden rosbief of runderrollade
2 el geknipte bieslook
Bereiding:
Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en roerbak de wokgroenten 3 min. Voeg de noedels toe en wok ze 2 min. mee. Verdeel over 2 borden en besprenkel met het limoensap. Een beetje laten afkoelen.
Verwarm de woksaus in een koekenpan. Leg de plakjes runderrollade in de woksaus en verwarm ze 1 min.
Schuif het vlees naar 1 kant van de pan. Schep de woksaus over de noedels met groenten. Leg de plakjes rollade erop en strooi de bieslook erover.
Koopzondag Oosterbeek
12 jaar geleden
Geen opmerkingen:
Een reactie posten