Ingrediënten:
250 gr biscuitjes
125 gr boter
3 tl gelatinepoeder
60 ml water
250 gr roomkaas
90 gr basterdsuiker
150 gr chocolade
2 tl citroenrasp
3 el Tia Maria
3 dl slagroom
chocoladevlokken
Voorbereiding:
Vet de muffinvormen in en bekleed elk kuipje met een reepje bakpapier.
Bereiding:
Stamp de biscuitjes fijn en roer er de gesmolten boter door. Druk steeds 1 volle theelepel mengsel stevig in de kuipjes. Zet de vormen in de koelkast.
Los het gelatinepoeder op in het kokende water. Meng de zachte roomkaas met de suiker en voeg de gesmolten chocolade, citroenrasp en de Tia Maria toe. Klop het geheel glad. Roer de gelatine erdoor en schep het mengsel op het biscuitmengsel.
Laat de taartjes 2 uur in de koelkast opstijven.
Haal de taartjes uit de vormen. Klop de slagroom stijf en verdeel dit over de taartjes.
Versier ze met chocoladevlokken.
Koopzondag Oosterbeek
12 jaar geleden
Geen opmerkingen:
Een reactie posten