dinsdag 10 augustus 2010

Chinese Mihoen met lente-uitjes en sesam

Benodigdheden:


100 g bacon
200 g hamlapjes
1 pakje Conimex Mix voor Mihoen Speciaal
Conimex Wok Olie
1 zak (250 g) Conimex Mihoen
1 bosje lente-uitjes
600 g gesneden spitskool
2 el geroosterd sesamzaad


Bereiding:


Snijd de bacon in reepjes en de hamlapjes in heel kleine blokjes.

Meng de marinademix (uit het pakje) met 2 el olie. Voeg de vleesblokjes toe en marineer 5 min.

Kook de mihoen volgens de aanwijzing op de verpakking. Afgieten in een vergiet, met koud water afspoelen en laten uitlekken.

Snijd ondertussen de lente-uitjes in smalle ringen.

Verhit een wok. Voeg een scheutje olie toe en wok de vleesblokjes en de bacon 5 min. Voeg de spitskool en de lente-uitjes toe en wok 5 min. Schep de kruidenmix (uit het pakje), de mihoen en het sesamzaad erdoor. Wok nog een paar min. tot alles goed warm is geworden.

Verdeel de mihoen over 4 kommen of borden .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten