zaterdag 16 april 2011

Gewokte knoflookbahmi met garnalen en paksoi

Benodigdheden:
250 g Conimex Mie Nestjes
600 g paksoi
2 teentjes knoflook
Halve citroen
Conimex Wok Olie
400 g grote gepelde garnalen
1 bakje Conimex Boemboe voor Bahmi Goreng

Bereiding:

Kook de Conimex Mie Nestjes volgens de aanwijzing op de verpakking. Afgieten in een vergiet, koud afspoelen en laten uitlekken.
Snijd de paksoi in reepjes. Pel en hak de knoflook fijn. Snijd de citroen in 4 partjes.
Verhit een wok, voeg een scheutje Conimex Wok Olie toe en roerbak de garnalen 2 min. Voeg de paksoi en de knoflook toe en wok 3 min. mee. Voeg de Conimex Boemboe voor Bahmi Goreng en 100 ml heet water toe en roerbak nog 2 min. Schep de Conimex Mie Nestjes erdoor en warm goed door.
Verdeel de bahmi over 4 kommen of borden. Leg de partjes citroen erbij en knijp er aan tafel wat citroensap over de bahmi.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten