Benodigdheden:
Voor meer dan 2 personen
hoeveelheden verdubbelen.
·200 g kipfilet
·1 ui
·300 g gebroken sperzieboontjes
·1 klein blikje lychee
·Conimex Wok Olie?
·1 zakje (80 ml) Conimex Woksaus Sweet & Sour?
·1 zakje Conimex (kant-en-klare) Wok Noedels?
·2 el fijngeknipte bieslook
Bereiding:
Snijd de kipfilet in dunne plakjes.
Pel en snijd de ui in halve ringen.
Kook de boontjes 5 minuten in ruim kokend water met zout beetgaar.
Laat de lychee uitlekken.
Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en bak hierin de ui 3 minuten. Voeg de kip toe en bak 5 minuten. Voeg de boontjes en de lychee toe en bak deze 3 minuten mee. Voeg de woksaus en de noedels toe en verwarm 2 minuten.
Verdeel over 2 grote kommen of borden en bestrooi met de bieslook.
Koopzondag Oosterbeek
12 jaar geleden
Geen opmerkingen:
Een reactie posten