woensdag 2 september 2009

Drumsticks Tandoori met gele rijst en gekruide courgette

Benodigdheden:

· 2 courgettes
· 2 tl Conimex Kerrie Djawa
· 2 tl Conimex Djintan
· Conimex Wok Olie
· 400 g drumsticks
· 1 zak Conimex Roerbaksaus Kip Tandoori
· 2 zakjes Conimex gele Wokrijst
· 2 el Conimex Gembersiroop


Bereiding:

Snijd de courgettes in blokjes en bestrooi met de kerrie, de djintan en meng met een scheutje olie. Verhit een hapjespan, voeg een scheutje olie toe en bak hierin de drumsticks in ca. 25 minuten. Geregeld keren.

Voeg de roerbaksaus toe en verwarm alles 10 minuten.

Verhit ondertussen een wok, voeg een scheutje olie toe en wok hierin de courgette 5 minuten. Voeg de gele rijst en de gembersiroop toe en wok 3 minuten.

Verdeel de rijst met de courgette over 4 diepe borden en leg de tandoori drumsticks erop en schep de saus erover.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten