Benodigdheden:
• 200 g gepelde rauwe garnalen
• 0.5 el Conimex Kerrie Djawa
• 400 g snijbonen
• Conimex Wok Olie
• 1 zakje (80 ml) Conimex Woksaus Sweet Chili
• 1 zakje Conimex (kant-en-klare) Wok Noedels
• 2 el fijngeknipte selderij
• 0.5 zakje Conimex Kroepoek Naturel
Bereiding:
Meng de garnalen met de kerrie.
Maak de snijbonen schoon en snijd ze in ruitjes. Kook de boontjes 5 minuten in ruim kokend water met wat zout beetgaar.
Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en roerbak hierin de snijboontjes 3 minuten. Voeg de garnalen toe en wok deze 3 minuten mee. Voeg de woksaus, de noedels en de selderij toe en verwarm 2 minuten.
Verdeel over 2 grote kommen of borden en geef de kroepoek erbij.
Koopzondag Oosterbeek
12 jaar geleden
Geen opmerkingen:
Een reactie posten