woensdag 15 april 2009

Ajam ketjap met koriander en doperwtjesrijst

Benodigdheden :


· 400 g witte rijst
· 500 g doperwtjes (diepvries)
· 400 g kipfilet
· 2 uien
· Conimex Wok Olie



Bereiding:

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Kook de laatste 5 minuten de
doperwtjes mee.

Snijd de kip in blokjes. Pel en snijd de uien in halve ringen.

Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de kip ca. 5 minuten. Voeg de uien toe en wok 5 minuten mee. Voeg de roerbaksaus toe en laat goed warm worden.

Meng de helft van de koriander door de doperwtjesrijst.

Verdeel de ajam ketjap over 4 borden en bestrooi met de rest van de koriander. Schep de doperwtjesrijst ernaast.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten