Ingrediënten
6 koppen visbouillon, of half om half mosselvocht en water
4 middelgrote tomaten, geschild van zaden ontdaan en in stukken gesneden
1/2 theelepel suiker
1/4 theelepel zout
Versgemalen zwarte peper
1 1/2 eetlepel olijfolie
1/2 kop rijst
1 eetlepel citroensap
2 eetlepels fijngesneden peterselie
Bereiding:
Doe de visbouillon, tomaten, suiker, zout, peper en olijfolie in een stevige soeppan
Breng het aan de kook en laat 5 minuten op een flink vuur doorkoken
Draai het vuur lager en laat de soep nog 30 minuten zachtjes koken
Voeg de rijst toe en laat nog 15 minuten goed doorkoken
Roer het citroensap en de peterselie erdoor en dien onmiddellijk op
Koopzondag Oosterbeek
12 jaar geleden
Geen opmerkingen:
Een reactie posten