maandag 13 juli 2009

Knoflooknoedels met paksoi en pittige sweet chili kip‏

Benodigdheden:

· 2 kleine uien
· 2 teentjes knoflook
· 300 g paksoi
· 200 g kipfilet
· Conimex Wok Olie
· 1 zakje (80 ml) Conimex Woksaus Sweet Chili
· 1 zakje Conimex (kant-en-klare) Wok Noedels
· 2 el fijngehakte peterselie
· 0.25 zak Conimex Hot Kroepoek



Bereiding:

Pel de uien en de knoflook en snijd ze in reepjes. Snijd de paksoi in repen.
Snijd de kipfilet in 6 stukken.
Verhit een hapjespan, voeg een scheutje olie toe en roerbak hierin de kip 3 minuten.
Voeg de helft van de uien toe en wok nog 3 minuten. Schep de woksaus erdoor en verwarm alles 5 minuten.
Verhit ondertussen een wok, voeg een scheutje olie toe en wok hierin de rest van de uien en de paksoi 3 minuten.
Voeg de knoflook toe en roerbak nog 1 minuut. Voeg de noedels toe en wok 2 minuten. Schep de peterselie erdoor.
Verdeel de noedels en de sweet chili kip over 2 grote kommen en geef de kroepoek erbij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten