Benodigdheden:
• 200 g malse visfilets (bijv. koolvis- of pangasiusfilet)
• 1 ui
• 4 el fijngehakte koriander
• 2 el maizena
• 1 zakje (80 ml) Conimex Woksaus
Chinese Sweet & Sour
• Conimex Wok Olie
• 400 g Oosterse roerbakgroenten
• 1 zakje Conimex (kant-en-klare) Wok Noedels
• 25 g gezouten pinda's
Bereiding:
Pel de ui. Hak de ui en de visfilets in een keukenmachine of met een scherp mes fijn. Meng met 2 el koriander, de maizena en 1 el van de woksaus. Vorm 6 platte koekjes van het visgehakt.
Verhit een hapjespan, voeg een scheutje olie toe en bak hierin de viskoekjes in ca. 5 minuten aan beide kanten goudbruin en gaar.
Verhit ondertussen een wok, voeg een scheutje olie toe en wok hierin de groenten 3 minuten. Voeg de noedels en de pinda´s toe en wok 2 minuten. Voeg de rest van de woksaus toe en verwarm 2 minuten.
Verdeel de noedels met groenten over 2 grote kommen of borden, leg de viskoekjes ernaast en bestrooi de noedels met de rest van de koriander.
Koopzondag Oosterbeek
12 jaar geleden
Geen opmerkingen:
Een reactie posten