zondag 2 mei 2010

Gewokte Curry Noedels met lente-ui en asperges

Benodigdheden:


· 300 g witte asperges
· 3 lente-uitjes
· 75 g cashewnoten
· Conimex Wok Olie
· 1 zakje (80 ml) Conimex Woksaus Curry Kokos
· 1 zakje Conimex (kant-en-klare) Wok Noedels


Bereiding:

Snijd de harde onderkant (1-2 cm) van de asperges af. Schil de asperges dun.
Snijd de asperges en de lente-uitjes schuin in plakjes. Hak de cashewnoten grof.

Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en roerbak de asperges 5 minuten.
Voeg de lente-uitjes toe en roerbak ze 1 minuut mee. Voeg de woksaus en de noedels toe en verwarm, 2 minuten.

Schep de cashewnoten erdoor en verdeel over 2 kommen of borden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten