Ingredienten:
Voor 6 Personen:
- kant-en-klaar pizzadeeg (of eigenmaakt Pizzadeeg)
- 1 ajuin (fijngesneden)
- 2 knoflookteentjes (geperst)
- 1 el olijfolie
- 1 blikje tomaten
- spaghettikruiden
- peper en zout
- 1 bouillonblokje (vlees)
Voor het beleg:
mozarella en ingredienten naar eigen keuze:
salami, hesp, ananas, ajuin, blauwe kaas, scampi,...
Bereidingswijze
De Saus:
De ajuin en de look even fruiten in de olijfolie. De tomaten, kruiden en bouillonblokje toevoegen en een uurtje zachtjes laten pruttelen. Het geheel daarna mixen.
De Pizza's:
Snij uit het pizzadeeg kleine ronde stukjes deeg. Verdeel over elke mini-pizza wat van de saus en leg er beleg naar keuze op. Werk af met wat mozarella kaas en oregano. Bak de mini-pizza's in de voorverwarmde oven mooi bruin (15 tot 20 minuutjes op 250 graden).
Koopzondag Oosterbeek
12 jaar geleden
Geen opmerkingen:
Een reactie posten