Benodigdheden:
• 200 g kipfilet
• 0.5 spitskool
• 4 lente-uitjes
• Conimex Wok Olie
• 1 zakje (80 ml) Conimex Woksaus Sweet Chili
• 1 zakje Conimex Wok Rijst White Long Grain
• 2 el fijngesneden basilicum
Bereiding:
Snijd de kipfilet in plakjes. Snijd de spitskool en de lente-uitjes in dunne reepjes.
Verhit een scheutje olie in een wok en roerbak hierin de kipfilet 8 minuten. Wok dan de spitskool en de lente-uitjes 3 minuten mee en vervolgens de woksaus 2 minuten.
Verhit ondertussen in een hapjespan een scheutje olie en bak hierin de rijst. Schep vlak voor het serveren de basilicum erdoor.
Verdeel de rijst over 2 diepe kommen of borden en schep de sweet chilikip met groenten erbij.
Koopzondag Oosterbeek
12 jaar geleden
Geen opmerkingen:
Een reactie posten