vrijdag 29 januari 2010

Sweet chilikip met spitskool, lente-ui en wokrijst

Benodigdheden:


• 200 g kipfilet
• 0.5 spitskool
• 4 lente-uitjes
• Conimex Wok Olie
• 1 zakje (80 ml) Conimex Woksaus Sweet Chili
• 1 zakje Conimex Wok Rijst White Long Grain
• 2 el fijngesneden basilicum


Bereiding:

Snijd de kipfilet in plakjes. Snijd de spitskool en de lente-uitjes in dunne reepjes.

Verhit een scheutje olie in een wok en roerbak hierin de kipfilet 8 minuten. Wok dan de spitskool en de lente-uitjes 3 minuten mee en vervolgens de woksaus 2 minuten.

Verhit ondertussen in een hapjespan een scheutje olie en bak hierin de rijst. Schep vlak voor het serveren de basilicum erdoor.

Verdeel de rijst over 2 diepe kommen of borden en schep de sweet chilikip met groenten erbij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten