woensdag 5 januari 2011

Tikka Massala met Indiase rijst met nootjes en abrikozen

Benodigdheden:

400 g kipfilet
400 g basmati rijst
3 el Conimex Kerrie Djawa
Conimex Wok Olie
1 bakje Conimex Kruidenpasta Tikka Massala
2 dl volle yoghurt
450 g doperwtjes (diepvries)
40 g gezouten gemengde nootjes
75 g gewelde abrikozen


Bereiding:

Snijd de kipfilet in stukjes.

Kook de rijst met de kerrie volgens de aanwijzing op de verpakking. Afgieten en goed laten uitlekken.

Verhit ondertussen een wok, voeg een scheutje olie toe en roerbak hierin in ca. 3 min. de kip rondom lichtbruin. Voeg de kruidenpasta, de yoghurt en een flinke scheut heet water toe en laat op een matig hoog vuur ca. 10 min. garen. Voeg de doperwtjes toe en laat 5 min. zachtjes meekoken.

Schep de (evt. grofgesneden) nootjes en abrikozen door de warme rijst. Verdeel de rijst over 4 grote borden, schep de tikka massala erop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten