Ingredienten
• 2 brussels blauwe asperges
• 12 gedroogde tomaatjes
• 100 g parmezaanschilfers
• 4 flinterdunne sneden gedroogde ham
• 1 zak raketsla
Dressing
• 2 el olijfolie
• 2 el citroensap
• 1/2 bosje basilicum, blaadjes gescheurd
• 1 koffielepel bruine suiker
Benodigdheden
pan met anti aanbaklaag
Bereiding
Bak de gedroogde ham knapperig in een pan met anti aanbaklaag Schil de asperges, verwijder de houterige uiteinden en kook ze beetgaar, laat uitlekken Snij de asperges in schuine stukken en verdeel ze samen met de raketsla, gedroogde tomaatjes en krokante ham over 4 borden Klop de ingrediënten voor de dressing goed door elkaar en giet de dressing over de salade Bestrooi met parmezaanschilfers en serveer
Koopzondag Oosterbeek
12 jaar geleden
Geen opmerkingen:
Een reactie posten