woensdag 15 april 2009

Ajam ketjap met paprika en verse gember

Benodigdheden:

· 400 g witte rijst· 400 g kipfilet· 3 grote rode uien· Conimex Wok Olie · 1 stukje (ca. 5 cm) verse gember· 1 zak driekleuren paprika's· 1 zak Conimex Roerbaksaus Indonesische Ajam Ketjap · 2 el fijngehakte peterselie

Bereiding :

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking.Snijd de kip in stukjes. Snijd de uien en gember in dunne plakjes. Maak de paprika's schoon en snijd in repen.Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de kip ca. 3 minuten. Voeg de ui, gember en paprikarepen toe en wok 5 minuten mee. Voeg de roerbaksaus toe en laat goed warm worden.Verdeel de warme rijst over 4 borden, schep de ajam ketjap erop en bestrooi met de peterselie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten