vrijdag 29 januari 2010

Knoflookkoriandermie met gehakt en paprika

Benodigdheden:


• 0.5 zak (250 g) Conimex Mie Nestjes
• 2 rode uien
• 1 rode paprika
• 1 groene paprika
• 1 gele paprika
• Conimex Wok Olie
• 400 g gehakt
• 1 flesje Conimex Woksaus Knoflook Koriander
• 3 el fijngehakte koriander


Bereiding:

Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Afgieten in een vergiet, koud afspoelen en laten uitlekken. Snijd de uien in partjes. Maak de paprika´s schoon en snijd in ruitjes.

Verhit ondertussen een scheutje olie in een wok en roerbak hierin het gehakt 3 minuten. Wok dan de uien en paprika 5 minuten mee. Schep de mie en de woksaus erdoor en laat het gerecht goed doorwarmen.

Verdeel de knoflookkoriandermie over 4 grote borden en bestrooi met wat koriander.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten